06-22258560 info@seni-oor.nl
Selecteer een pagina

Het was een nuttig en waardevolle bijeenkomst vorige week donderdag met de klankbordgroep van Seni-Oor. Het is geweldig om te merken dat de inbreng van vanuit de verschillende expertises, ervaringen en kennis in elkaar vloeien. We hebben met elkaar ideeën en kennis uitgewisseld over actuele thema’s met betrekking tot langer zelfstandig thuis wonen en hoe we een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid en het welzijn van vitale senioren.

Concreet hebben we een begin gemaakt met de invulling van de jaarplanning. Wat voor type bijeenkomsten kunnen we organiseren, waar is behoefte aan? In welke vorm willen we dit doen, denk aan casuïstiek of van elkaar leren tijdens kennisdeelmomenten.  Al deze informatie en die we tijdens de netwerkbijeenkomsten hebben opgehaald zetten we in een jaaroverzicht.

Deze keer mochten we Elles Breebaard verwelkomen als nieuw klankbordgroep lid. Elles is mantelzorger, maar haar werk is ook gelieerd aan ouderen en langer zelfstandig wonen. In een volgende nieuwsbrief zal zij meer over zichzelf vertellen.

De klankbordgroep heeft al een goede vertegenwoordiging t.o.v. het netwerk , we zijn nu aanvullend nog opzoek naar iemand die zelf mantelzorger is en vanuit zijn of haar ervaringen kan bijdragen aan de klankbordgroep.

Mocht je iemand weten die interesse heeft of wil je meer weten wat een klankbordgroep doet dan horen we dat graag en kan je contact opnemen via info@seni-oor.nl of telefonisch via 06 – 22258560

<< Terug naar nieuws