06-22258560 info@seni-oor.nl
Selecteer een pagina

Het voorjaar is begonnen. Er komen knoppen aan de planten en de bloemetjes steken overal hun kop op. Ook de zon is steeds vaker aanwezig. Zo nu en dan al heerlijk warm genoeg om even weg te dromen op een bankje. Tussen cliënten door loop ik met opgeheven hoofd om de stralen op mijn gezicht te vangen. Ik denk terug aan mijn laatste cliënt en vraag me dan af hoe vaak zij nog de zon op haar gezicht voelt, en dan bedoel ik niet van achter het raam. Hoe vaak komt zij nog buiten om van het lekker weer te genieten?  
Als professioneel zorgverlener geef ik iedereen mijn beste zorg en aandacht, ik merk dat ik vaak geen tijd inplan voor het welzijn van mijn cliënten.   

In het netwerk Seni-Oor heb ik contact gezocht met collega’s en stelde de vraag of ik hen kon inschakelen voor mijn cliënt. Nu komt er vanaf volgende week elke week een maatje bij mevrouw om mee te wandelen en kan er zo nu en dan een afspraak gemaakt worden om samen haar tuin in te gaan met de tuinontzorger Anniek Herder. Hoe mooi is dat! Samen in zorg en welzijn, letterlijk! 

<< Terug naar nieuws