06-22258560 info@seni-oor.nl
Selecteer een pagina

Anniek Herder woont en werkt in Haarlem als zelfstandige met de naam Zorg In De Tuin.
“Als
tuinontzorger wil ik de natuur voor iedereen dichterbij halen, in de tuin of op het balkon. Van kinds af aan houd ik me al bezig met natuur, pas in 2020 koos ik ervoor om van zorg en tuinieren mijn werk te maken. Samen werken in het groen is namelijk heel goed voor je (mentale) gezondheid.
Voor senioren wil ik niet alleen de tuinvrouw zijn maar ook iemand met wie zij gezellig kunnen kletsen over andere zaken in het leven. Zo werk ik aan verbinding tussen mensen onderling en tussen mens en natuur. Hier streef ik ook na in mijn projecten voor het
vergroenen van buurten en in de ‘roverstuin’ – een plek waar overtollige planten worden verzorgd totdat ze worden geplant in tuinen van mensen met een kleine beurs. Ik hoop dat ik via het netwerk van Seni-Oor nog meer binding krijg met andere zorgverleners.”
 

<< Terug naar nieuws