06-22258560 info@seni-oor.nl
Selecteer een pagina

Mijn naam is Angelien Borgdorff en ik ben het komende jaar in verband met de verkregen subsidie van ZonMw als actieonderzoeker betrokken bij het netwerk Seni-oor.

Ooit ben ik opgeleid als verpleegkundige en heb ik gewerkt in het ziekenhuis, de wijkverpleging en als praktijkverpleegkundige.

Ik ben lang als programmamanager verbonden geweest aan een huisartsen coöperatie in Utrecht en was daar projectleider van het programma ‘Proactieve en Integrale Ouderenzorg’, waarbij het medische-, zorg- en sociale domein met elkaar verbonden werd. In de lokale netwerken samenhangende ouderenzorg, waar Seni-oor er één van is, wordt ook invulling gegeven aan die samenwerking in de ‘driehoek’. Daarom heb ik veel zin om, samen met de netwerkleden en mantelzorgers waar het actieonderzoek zich op richt, op onderzoek uit te gaan naar samenhangende mantelzorgondersteuning die echt aansluit bij behoeften van mantelzorgers.